Najdeme vám tu správnou firmu.

Volejte 720 952 910

Korčián, s.r.o.: uzenářství a řeznictví, výroba uzenin a masných výrobků, Brno

Společnost Korčián, s.r.o. se zabývá zpracováním masa a výrobou uzenin. Od roku 2008 vyrábí masné výrobky a uzeniny výhradně z kvalitního českého masa. Zaměřuje se na uzenářské speciality, které neobsahují lepek ani žádná barviva pro přibarvování masa. Pokud hledáte kvalitní maso a masné výrobky, s produkty firmy Korčián budete spokojeni. Společnost provozuje podnikové prodejny Brno, Pozořice, Znojmo a Moravské Budějovice, kde si masné výrobky zakoupíte.

Důraz na vysokou kvalitu masných výrobků

Řeznictví a uzenářství Korčián cílí na zákazníky, kteří mají zájem o kvalitní a cenově dostupné uzeniny české produkce. Firma je výrobcem oblíbeného Čabajového točeného salámu, který úspěšně produkuje už od roku 2008. Všechny výrobky vybočují svou jedinečnou chutí, delikátností, dobrým vzhledem a konzistencí.

V prodejnách Brno, Pozořice, Znojmo nebo Moravské Budějovice si zakoupíte kvalitní vepřové maso, hovězí maso i masné speciality. Mezi oblíbené produkty patří například uzený bok, krkovice, kýta, kabanosy i párky s vysokým obsahem masa. Dále vyrábí a prodává měkké i trvanlivé salámy, šunky, sýry i drobné masné výrobky. Ve všech masných výrobcích naleznete jen minimální množství konzervačních látek. Řeznictví a uzenářství neustále rozšiřuje sortiment, v současné době najdete na pultech obchodů přes 110 nejrůznějších produktů

Broušení nožů a řeznických potřeb

Řeznictví a uzenářství Korčián Brno dobře ví, jak se postarat o své nože a řeznické potřeby. Proto nabízené služby rozšířilo také o broušení šajb, kůtrových a řezných nožů, seker i nožů do mlýnků. V případě zájmu o broušení navštivte podnikovou prodejnu v městské části Brno-Husovice.

TEMATICKÉ ČLÁNKY:

Procházka – Váš řezník: tradiční síť řeznictví a uzenářství po celé ČR

Síť řeznictví a uzenářství Procházka – Váš řezník se začala budovat již v roce 1990. Tehdy byla otevřena první řeznictví v Litoměřicích a Terezíně. Od té doby se prodejny postupně rozšiřovaly a v…

celý článek >>

Manětínské uzeniny Vladislav Jirgl: zpracování a prodej masa a uzenin, Manětín

Rádi si pochutnáte na kvalitních uzeninách nebo masu? Vyzkoušejte masné výrobky z řeznictví Manětínské uzeniny pod vedením Vladislava Jirgla. Řeznictví se zabývá bouráním a zpracováním masa, zajišťuje prodej…

celý článek >>

Ludvík Lexa - prodej krůt, prasat i obilí, Plzeň

Česká firma Ludvík Lexa se zaměřuje na výrobu a zpracování zemědělských produktů ve městě Plzeň. Mezi hlavní činnosti patří především chov a prodej krůt, prasat, pěstování a prodej obilí, a také brambor a sena.…

celý článek >>

Stolní grily Cobb: zdravější a pohodlné grilování

Rádi grilujete a chcete si oblíbené lahůdky dopřát kdykoli se vám zachce? V tom případě jsou stolní grily COBB pro vás tím pravým řešením. Cobb stolní grily jsou pro svou skladnost a nezávislost na vnějších…

celý článek >>

Zemědělské družstvo Kunžak: prodej brambor, kvalitní maso a mléko

Pochutnejte si na vepřovém nebo hovězím mase, mléku a bramborách nejvyšší kvality. Zemědělské družstvo Kunžak obhospodařuje dva a půl tisíce hektarů kvalitní půdy už několik desítek let a získává z ní…

celý článek >>

Zemědělské družstvo Sebranice: živočišná a rostlinná výroba

Zemědělské družstvo Sebranice se již od roku 1994 zabývá především rostlinnou a živočišnou výrobou. Na několika hektarech orné půdy jsou pěstovány jen ty nejkvalitnější plodiny, které poté putují k vám na…

celý článek >>
Broušení1

Tupý nůž do kuchyně nepatří: Jak nabrousit nůž jako profesionál

Ruku na srdce, v jakém stavu jsou vaše kuchyňské nože? Pokud jsou opravdu ostré, pak patříte mezi malou skupinku lidí, kteří se o své nože starají. Broušení nožů se často podceňuje a české domácnosti tak často…

celý článek >>
Marináda na maso

Marinády na grilované maso, díky kterým před známými zazáříte

Grilovací sezóna je v plném proudu. Pokud i vy patříte mezi příznivce grilování a nedáte dopustit na grilované kuřecí, vepřové nebo hovězí maso, nezapomínejte na marinování. Marinády na grilované maso jsou…

celý článek >>
Ocílka

Ocílka srovná ostří vašeho nože. Správný výběr a technika broušení je zásadní

Těžko budete hledat profesionálního kuchaře, který by vedle svých nožů neměl i ocílku pro srovnání ostří. V domácnostech se ocílky zase až tak často nepoužívají, což je velká škoda. Kuchyňské nože totiž…

celý článek >>
Zavařené maso

Chystáte se na dovolenou? Vyzkoušejte zavařování masa do sklenic a ušetříte

Každé léto vyráží tisíce českých rodin na dovolenou. Ať už strávíte své volné dny v kempu, u rybníka, nebo u moře, musíte zajistit stravování pro celou rodinu. Právě výdaje za stravování jsou často jednou z…

celý článek >>
Kontakty

Korčián, s.r.o.: uzenářství a řeznictví, výroba uzenin a masných výrobků, Brno

Kontakt této firmy byl ověřen Kontakt této firmy byl ověřen Habrovany 291
683 01 Habrovany
+420 739 629 612