MUDr. Vladimíra Kohoutová se zabývá od roku 1999 zaváděním systému HACCP do provozu, aktualizací a audity. Co to je HACCP? Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body, - v českém prostředí označován jako systém kritických bodů- je soubor preventivních opatření, které slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů. Kohutová pro vás vypracuje příručku JACCPM udělá interní audit, školí potravináře a poskytuje konzultace.
VIDEO NÁVOD: Jak opravit protékající závěsný záchod
Vodní sklo izoluje i chrání proti žáru
Mám starší domek a přemýšlela jsem jestli můžu natřít střechu vodním sklem . Střecha je jako asfa...
6 tipů, jak zařídit pokoj pro puberťáka
Vybírejte okna chytře aneb co potřebujete vědět před montáží
Jak vyřešit okolí bazénu? Možností je hned několik!
Když tento náze...