MUDr. Vladimíra Kohoutová se zabývá od roku 1999 zaváděním systému HACCP do provozu, aktualizací a audity. Co to je HACCP? Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body, - v českém prostředí označován jako systém kritických bodů- je soubor preventivních opatření, které slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů. Kohutová pro vás vypracuje příručku JACCPM udělá interní audit, školí potravináře a poskytuje konzultace.
Dřevěná pracovní deska má v moderní kuchyni své místo
Jak na výběr oken
Postavte si gabionový plot. Montáž zvládnete sami
tloušťka 30 cm by neměla být problém. Protože ale bude plot poměrně vysoký, měl byste použít st...
Krásná a funkční zároveň. Víme, jak si chytře zařídit koupelnu, kam se budete těšit
Vhodně zvolená podlaha vám zajistí úspory, bezpečí i pohodlí